BOOK LOKALER

På denne side kan du se en samlet oversigt over alle vores lokaler. Du skal være registreret bruger for at kunne leje vores lokaler.

HUSET RUND

Elværket er et hus med mange forskellige rum og gode muligheder for fleksibel udnyttelse. På denne  side beskrives de enkelte rum ganske kort, og du kan se hvad der allerede er booket af arrangementer lokalerne det kommende år.

Se også siderne om Grundplaner og Bordopstilling for yderligere info, og ellers så kontakt os gerne med eventuelle spørgsmål.

SpØRGSMÅL

Har du spørgsmål omkring et lokale er du velkommen til at kontakte os her.

Salen

Den tidligere maskinhal blevet renoveret på en måde, så rummets oprindelige udseende er bevaret. Blandt det buede loft og store dele af løbekranen er originalt. Det samme er porten og de høje buede vinduer. Gulvets mosaikflise er genskabt som oprindeligt, mens midter­feltet er oliebehandlet bøgeparket med gulvvarme.

caféen

I det tidligere akkumulatorrum er indrettet en café med 10 runde borde og 40 stole. Caféen er umiddelbart forbundet med foyer og køkken. Langs alle vægge i caféen findes galleriskinner til ophængning af malerier etc.

store mødelokale

I husets anneks forfindes et lyst og venligt mødelokale hvor op til 30 – 40 personer kan side ved borde. Hele lokalet måler ca. fem gange otte meter.

lille mødelokale

Det lille mødelokale – tidligere også kaldet Foreningsværkstedet – måler fire gange seks meter og placeret bagerst i husets anneks. Der kan være 12-15 personer til  møde i lokalet.

ØVRIGE LOKALER

Ud over salen, caféen og mødelokalerne så har vi følgende lokaler og faciliteter.

 

Køkken

Køkkenet er et anretterkøkken med service til 150 personer. Hertil en hurtig opvaskemaskine, kaffemaskine, komfur med fire plader og ovn, mikrobølgeovn, fryser og køleskabe, samt to depotrum.

 

Foyeren

Det første du ser når du træder ind i Kulturhuset Elværket er foyeren, der tager imod med varme farver og god belysning.

I lokalet er opsat opslagstavle med diverse meddelelser, plakater osv. Tillige findes her tidsskrifthylder med aviser, brochurer, foreningsblade, etc. Fra foyeren er der adgang til en næsten lukket atriumgård.

 

Atriumgården

Husets næsten lukkede gård med bord/bænk. Ideel til indtagelse af frokosten om sommeren. Der er direkte adgang til gården både fra Caféen og Foyeren.

VEL MØDT!

Kulturhusenes logo

Ved Kirken 6
3600  Frederikssund

47 38 52 91

Skriv til os

Åbningstider

Mandag: 11:00 - 13:00
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 11:00 - 13:00
Torsdag: 11:00 - 13:00
Fredag: 11:00 - 13:00
Lørdag:  Lukket
Søndag:  Lukket

Font Resize